Ayurveda


AYURLANA


PRAKTIJK VOOR AYURVEDA NATUURGENEESKUNDE

AYURVEDA


Ayurveda kent een lange traditie van duizenden jaren en zoals Yoga, heeft ook Ayurveda haar wortels in de Veda's, de heilige geschriften uit het oude India. Het woord Ayurveda is opgebouwd uit ayur ("leven") en veda ("kennis/weten"). Het wordt vaak als kennis van het leven vertaald ofwel weten hoe je kunt leven volgens je eigen unieke geboorteconstitutie.


Ondanks de eenvoud is Ayurveda een holistisch medisch systeem. Het wordt aan universiteiten, klinieken en instituten voornamelijk in India onderwezen, maar ook steeds meer in andere delen van de wereld. Het leert ons de combinatie van kruidengeneeskunde,  therapeutische massagetechnieken, ayurvedische behandelmethoden, uitgebreide voedingsleer, spirituele inzichten en een wetenschappelijke analyse die ons kan helpen op weg naar een evenwichtige levensstijl.


Door middel van zelfkennis moedigt Ayurveda mensen aan om te onderzoeken waarom ze ziek worden en hoe ze gezond kunnen blijven. De diepzinnige inzichten van dit systeem helpen ons om van de ongemakken in het dagelijkse leven naar een leven in vrede en gezondheid te stappen.


Dhanvantari


Ayurvedische kennisoverdracht van meester op leerling, duizenden jaren geleden

Informatie / afspraak

Mail of bel Dafina

 

dafina@ayurlana.nl

06.386.09.154