Over mij


AYURLANA


PRAKTIJK VOOR AYURVEDA NATUURGENEESKUNDE


OVER MIJ


Voordat ik een tijd geleden in aanraking kwam met Ayurveda was ik al ruim 10 jaar werkzaam aan de TU Delft als wetenschapper in de medische technologie. Zowel tijdens als ook na mijn promotie (PhD in 2003) heb ik gewerkt aan de ontwikkeling van miniatuur medische apparaten (microsensoren) voor toepassing bij de interventionele radiologie (AMC), de darmchirurgie (Erasmus MC) en de intensieve zorg (Radboud ZH).


Met Ayurveda maakte ik kennis tijdens mijn verdieping in de processen waardoor ziekte ontstaat en de mogelijkheden om deze te voorkomen. Zo ben ik begonnen aan de vierjarige Bachelor opleiding tot Ayurvedic Practitioner aan EISRA te Den Haag die ik samen met de stage aan de PDI kliniek in Rishikesh, India heb afgerond. Daarnaast heb  ik diverse andere cursussen gevolgd, onder andere Medische en Psychosociale Kennis,  Anamnese en Massage Technieken, EHBO bij Volwassenen e.a.


Naast de ayurvedische consulten en behandelingen die ik in mijn praktijk verzorg ben ik ook werkzaam als docent/onderzoeker aan EISRA, Den Haag waar ik binnen de leerlijn Onderzoek in de Ayurveda afstudeerders begeleid bij de opzet en vormgeving van hun onderzoek en afstudeerscriptie.

Informatie / afspraak

Mail of bel Dafina

 

dafina@ayurlana.nl

06.386.09.154