Ayurlana  //  Ayurveda voor de vrouw

Ayurveda voor de vrouw

DE PRAKTIJK

Een sfeer van vertrouwen en respect met aandacht voor lichaam en geest ...


     

... als ook de keuze uit volgende diensten:Informatie over Ayurveda

Consulten

Behandelingen

Adviezen (voeding, kruiden, leefstijl) 

Begeleiding (coaching) OVER MIJ

Voordat ik een tijd geleden in aanraking kwam met Ayurveda was ik werkzaam in de medische technologie/zorg bij de ontwikkeling van medische instrumenten (PhD in 2003).

Mijn overtuigingen omtrent het leven hebben mij ertoe gebracht om mij te verdiepen in de processen rondom gezondheid en pure kennis te zoeken in de oude wetenschappen zoals Ayurveda en Yoga.

Na het afronden van mijn vierjarige opleiding Ayurveda in Nederland met stage in India (PDI kliniek Rishikesh en Ayushmat kliniek Pune) heb ik diverse cursussen gevolgd (anamnese, massagetechnieken, panchakarma, polsdiagnose, psychologische gespreksvoering, meditatietechnieken, yoga etc.) voor verdere ontwikkeling en verdieping. Vanuit deze bronnen help ik mijn cliënten om hun wensen te uiten en hun dromen waar te maken want alles begint bij jezelf.

Naast mijn praktijkwerkzaamheden begeleid ik Ayurveda en Yoga studenten van de instituten EISRA in Den Haag en AyurYoga in Rotterdam bij het verrichten van onderzoek en de vormgeving van hun afstudeerscriptie.

"The only way out is in"   Sadhguru